0

Diffuser Nr 4

Våra vassdiffusorer har samma rena och milda dofter som våra ljus.

Artikelnr: DI04
Inkl. moms:
350 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Våra vassdiffusorer har samma rena och milda dofter som våra ljus.

  Med sin härliga vintage-apotekflaska kommer denna Reed Diffuser att vara ett vackert dekorativt element i alla rum, samtidigt som den försiktigt sprider din favoritdoft. Den levereras till dig i en elegant kraftlåda, tillsammans med ett set vass.

  Vänd vassen varannan till var tredje vecka för att säkerställa en konstant doft i ditt rum. Om du vill ha en mer subtil doft, använd mindre vass. Doften håller i 2-3 månader.

  FLEURS D'ORANGER (Doft nr 4) är den charmiga doften av blommande apelsinblommor. Destillerat apelsinblomvatten används traditionellt i Provence för allt från bakning till parfymerande kroppar och hem. För länge sedan brukade brudar bära en krona av apelsinblommor på bröllopsdagen.

  Storlek: 100 ml

 • Tvättråd & Ursprung
  Innehåll Alkohol, doft utan ftalat
  Ursprung Frankrike
 • Fråga om produkt
 • Om varumärket

  "Vi skapade Les Choses Simples efter att ha flyttat till Provence 2016. För Olivia var det en återgång till hennes rötter, efter att ha tillbringat sin barndom i Luberon.

  Livet i södra Frankrike var inspirationskällan för att skapa en linje av naturliga apoteksprodukter, som är precis som Provence: sobra, naturliga, charmiga och lite magiska.

  Enkla saker är:

  Verkligen naturliga produkter: Alla våra produkter är naturliga och tillverkade utan giftiga ingredienser. De innehåller därför inte: sulfater, ftalater, mineraloljor, natriumlaurylsulfat, silikoner, parabener, kemiska konserveringsmedel.
  All produktion sker lokalt i Provence, i liten skala.
  Les Choses Simples föddes för att erbjuda en sensorisk resa till Provence. Varje nummer representerar en doft, född av drömmar och som framkallar vackra berättelser: vår barndoms apelsinblommakakor (nr 4), bärnstensoljan från elegant 50-talsmode (nr 1), doften av en mycket ren och välstruken vit skjorta ( Nr 2)....
  Vi inbjuder dig att ta del av dessa känslomässiga resor genom att upptäcka Les Choses Simples dofter och produkter."

  Olivia & Thomas.