0

Dish Soap - Pink Grapefruit

En touch av poesi och utsmyckning av vardagen som passerar genom köket.

Artikelnr: HO01
Inkl. moms:
250 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  En touch av poesi och utsmyckning av vardagen som passerar genom köket.

  Efter att ha testat prototyperna internt kunde vi inte motstå att erbjuda dig vår diskmedel med rosa grapefrukt eterisk olja.

  Med en mycket mild, gammaldags, men effektiv formulering, är den gjord av äkta Marseille-tvål och kommer att lämna din disk rena och vackra. Dina händer kommer under tiden att tacka dig.

  500 ml återvinningsbar plastflaska, med pump

 • Fråga om produkt
 • Om varumärket

  "Vi skapade Les Choses Simples efter att ha flyttat till Provence 2016. För Olivia var det en återgång till hennes rötter, efter att ha tillbringat sin barndom i Luberon.

  Livet i södra Frankrike var inspirationskällan för att skapa en linje av naturliga apoteksprodukter, som är precis som Provence: sobra, naturliga, charmiga och lite magiska.

  Enkla saker är:

  Verkligen naturliga produkter: Alla våra produkter är naturliga och tillverkade utan giftiga ingredienser. De innehåller därför inte: sulfater, ftalater, mineraloljor, natriumlaurylsulfat, silikoner, parabener, kemiska konserveringsmedel.
  All produktion sker lokalt i Provence, i liten skala.
  Les Choses Simples föddes för att erbjuda en sensorisk resa till Provence. Varje nummer representerar en doft, född av drömmar och som framkallar vackra berättelser: vår barndoms apelsinblommakakor (nr 4), bärnstensoljan från elegant 50-talsmode (nr 1), doften av en mycket ren och välstruken vit skjorta ( Nr 2)....
  Vi inbjuder dig att ta del av dessa känslomässiga resor genom att upptäcka Les Choses Simples dofter och produkter."

  Olivia & Thomas.