0
-50%

Espadrillos 36 Avorio

Våra espadriller är tillverkade av material som gör den hållbar för dig att använda och älska - säsong efter säsong.

Artikelnr: 12051
Inkl. moms:
850 kr
425 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Våra espadriller är tillverkade av material som gör den hållbar för dig att använda och älska - säsong efter säsong. Yttersulan är gjord av jute och gummi vilket gör den slitstark, innersulan består av rep som gör den mjuk att gå i. Övre delen, som är av canvas, andas och sitter bekvämt över fotenPassform: Något små i storleken Stylingtips: Använd till stranden eller en dag på stan för en fräsch sommarlook Material: Sula: jute och gummi. Innersula: rep. Över fot: canvas Tillverkad: Frankrike  Art no: 00802

 • Fråga om produkt
 • Om varumärket

  Scampi grundades 1983 och är ett exklusivt, svenskt badklädesmärke som erbjuder unika och miljömedvetna badkläder och strandkläder för dig med äventyrligt sinne. Vi står för en uppdaterad, tidlös och elegant skandinavisk look med ikoniska ränder och en stil som för tankarna till klassiska badorter världen över. Designad och inspirerad av äventyrare - gjord för att upptäcka nya platser och simma i okända hav.

  All design sker i vår egen Stockholmsstudio med unika tryck för varje säsong och tillverkas under rättvisa förhållanden i Europa av återvunna italienska tyger av högsta kvalitet. Scampis mix and match-system gör det möjligt för dig att sätta ihop en unik strandlook som reflekterar din individuella stil och form perfekt.

  Vi vill hjälpa till att rädda de platser vi älskar att besöka och därför använder vi tyger gjorda av återvunna material av högsta kvalitet. Tillverkade i Italien av övergivna fisknät som driver runt och förorenar våra hav presterar våra tyger faktiskt bättre än andra och har högsta motståndskraft mot påverkan av sol, klor och solskyddsfaktor, alltid med UPF 50. Bättre för dig, bättre för vår jord.

  Scampi revolutionerade badkläder för över 30 år sedan när vi introducerade mix and match konceptet för att du ska kunna hitta din unika stil som reflekterar din person och form perfekt. Idag är vårt mål att göra det igen genom att bli det mest hållbara och rättvisa badmärket på marknaden.