0

Faro Bottom

Faro bikinibyxornas eleganta höga och accentuerade midja är designad för maximal komfort för smala simmare och kurviga nymfer.

Artikelnr: 1003165
Inkl. moms:
900 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Faro bikinibyxornas eleganta höga och accentuerade midja är designad för maximal komfort för smala simmare och kurviga nymfer. Den enkelt diskreta bikinitrosan har hämtat sin inspiration från den vackra arkitekturen och stränderna i den portugisiska staden Faro. Denna bikinitrosa är lämplig för en aktiv, bekymmersfri livsstil med sin enkla men eleganta design. Vändbar caramel eller svart.
  Passform: Normal i storleken

  Material: 78% ECONYL® regenererad polyamid, 22% elastan

  Tyget uppnår STANDARD 100 av OEKO-TEX UPF50

   

 • Tvättråd & Ursprung
  Färg Caramel
  Tvättråd Handtvätta plagget efter varje användning med ett milt tvättmedel utan blekning - blötlägg inte plagget för länge - efter varje användning, skölj flera gånger och låt droppa och torka i skuggan - vrid aldrig plagget - använd inte heller torktumlare - var även försiktig med solkräm eftersom de har förmågan att förstöra och missfärga tyget - följ dessa instruktioner så kommer dina badkläder hålla livet ut
  Ursprung Portugal
  Lev Art Nr: 2041
 • Fråga om produkt
 • Om varumärket

  Scampi grundades 1983 och är ett exklusivt, svenskt badklädesmärke som erbjuder unika och miljömedvetna badkläder och strandkläder för dig med äventyrligt sinne. Vi står för en uppdaterad, tidlös och elegant skandinavisk look med ikoniska ränder och en stil som för tankarna till klassiska badorter världen över. Designad och inspirerad av äventyrare - gjord för att upptäcka nya platser och simma i okända hav.

  All design sker i vår egen Stockholmsstudio med unika tryck för varje säsong och tillverkas under rättvisa förhållanden i Europa av återvunna italienska tyger av högsta kvalitet. Scampis mix and match-system gör det möjligt för dig att sätta ihop en unik strandlook som reflekterar din individuella stil och form perfekt.

  Vi vill hjälpa till att rädda de platser vi älskar att besöka och därför använder vi tyger gjorda av återvunna material av högsta kvalitet. Tillverkade i Italien av övergivna fisknät som driver runt och förorenar våra hav presterar våra tyger faktiskt bättre än andra och har högsta motståndskraft mot påverkan av sol, klor och solskyddsfaktor, alltid med UPF 50. Bättre för dig, bättre för vår jord.

  Scampi revolutionerade badkläder för över 30 år sedan när vi introducerade mix and match konceptet för att du ska kunna hitta din unika stil som reflekterar din person och form perfekt. Idag är vårt mål att göra det igen genom att bli det mest hållbara och rättvisa badmärket på marknaden.