0

Fjord Flower 39

En fantastisk snygg och skön sandal som passar till allt!Passform: Normal i storleken Material: Överdel: 100% PolyamidÖvre foder: 100% PolyamidInnersula: 100% Läder från getYttersula: 100% Polyuretan.

Artikelnr: 100323539
Inkl. moms:
2 700 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  En fantastisk snygg och skön sandal som passar till allt!
  Passform: Normal i storleken

  Material: 
  Överdel: 100% Polyamid
  Övre foder: 100% Polyamid
  Innersula: 100% Läder från get
  Yttersula: 100% Polyuretan

 • Tvättråd & Ursprung
  Färg Creme
  Tvättråd Fläcktvätta med en fuktig trasa
  Ursprung Rumänien
 • Fråga om produkt
 • Om varumärket

  Det schweiziska sko-varumärket Inuikii, grundades 2012. Det lilla familjeföretaget hade ambition att skapa ett nytt varumärke med hög modegrad - för kalla, bistra förhållanden med inspiration från den grönländska vintern.
  Namnet Inuikii kommer från inuiternas språk och kan översättas till "kylans charm".

  2016 blev Peter Forsberg och Nicole Nordin en del av familjen. Det numera svensk-schweiziska företaget har som mål att förvandla vintern till något alldeles speciellt för Inuikii-bärarna.

  Numera utkommer även en sommarkollektion med färgglada slippers, virkade tofflor och trendiga sandaler. Samtliga skor är skapade i premium-material och i stil som passar lika bra hemma som i stan eller på stranden.

  Varumärket designar och tillverkar skor i tre olika kategorier - boots, sneakers och slippers. Original-sneakern med platt, rejäl sula, sydd i premium shearling, lammskinn och mocka är numera ett tidlöst mode-måste på vintern.

  Samtliga skor tillverkas för hand i Italien eller Portugal, helt utan industriella maskiner. Varje sko är unik och fulladdad med genuin kunskap och hantverkstradition. Allt material kommer från Europa och varje steg i produktionen fokuserar på att minimera svinn av läder och lammskinn - allt överflödigt material återvinns eller återbrukas.