0

Fleurine Bikini Top

Fleurine bikinitopp är designad i en klassisk triangelsiluett och har smala knytband i nacken och framtill, så att du kan anpassa passformen.

Artikelnr: 1003154
Inkl. moms:
800 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Fleurine bikinitopp är designad i en klassisk triangelsiluett och har smala knytband i nacken och framtill, så att du kan anpassa passformen. Komplettera setet med den koordinerande Fleurine bikinibyxan och du är redo för en lång dag på stranden!
  Passform: Normal i storleken

  Material: Skal: 85% Återvunnen nylon 15% Spandex, foder: 92% Återvunnen polyester 8% Spandex

  Denna bit är gjord av återvunnen nylon. Användning av återvunnen nylon minskar beroendet av petroleum som råvara och kan avleda plast från att sluta på soptippar. Genom en avancerad återvinningsprocess där nylonavfall bryts ner och återförs till sina ursprungliga byggstenar är det möjligt att bygga om en helt ny nylonfiber med exakt samma renhet och prestanda som nylon, utan användning av fossila råvaror. Nylon är en syntetisk textilfiber som kan återvinnas i det oändliga med bibehållen kvalitet.

  Levereras med en återvunnen plastpåse som du kan packa med dig till stranden.

  Efter att ha använt plagget, skölj det i färskt vatten och vänd det ut och in så att det kan torka naturligt i skuggan. Vid behov av tvätt, handtvätt utan något blektvättmedel för att detta plagg ska hålla länge.

 • Tvättråd & Ursprung
  Färg Bold Brush
  Tvättråd Handtvätt
  Ursprung Kina
 • Fråga om produkt
 • Om varumärket

  By Malina grundades 2010 av Malin Ek Andren och ända sedan dess har varumärket hållit fast vid sin ursprungliga vision: sofistikerad femininitet, en passion för detaljer och en kärlek till färg och tryck. By Malina har alltid varit det bästa varumärket för kvinnor som älskar oemotståndliga mönster och tidlösa silhuetter. Utvecklar varje säsong till ett bredare utbud av kläder, börjar som det självklara märket att besöka efter att ha svarat på sensommarens bröllop för att få den perfekta bröllopsklänningen. Idag är By Malina så mycket mer än att bara säga ja till klänningsmärket, och erbjuder allt från loungewear, casual workwear, resort wear, exklusiva ytterkläder till gymvänliga träningskläder. Vi har också täckt dig inför den stora dagen när du behöver klänningen med stort D, din brudklänning. By Malina Bridal grundades 2014 efter år av erfarenhet av att skapa klänningar för bröllop, vi kände att det var dags att ta sig in i brudsegmentet. Erbjuder allt från sagolika extravaganzaklänningar till mer klassiska klänningar och festklänningar för att gå på dansgolvet med bröllopsfesten. Efter mycket efterfrågan utvecklade vi förra året en kollektion för de mindre resenärerna, som matchade vår resortkollektion för damer - Mini Malina. Kläder för alla barn i åldrarna två till tio år.

  Efter att ha tillbringat år runt om i världen och arbetat med att köpa tyger och blivit inspirerad kände Malin att det var dags att ge Skandinavien lite färg. 2010 startade Malin By Malina, idag är By Malina känt för användningen av ljusa färger och mönster, som bidrar till att designen och delarna sticker ut mest fantastiskt. Dessa mönster och mönster andas den färgstarka och energiska värld som finns i By Malina.