0

Flipflops with Glitter Misty Rose 39

Artikelnr: 100319239
Inkl. moms:
400 kr
{{ price }}
 • Beskrivning
 • Tvättråd & Ursprung
  Färg Misty Rose
  Tvättråd
  Ursprung
 • Fråga om produkt
 • Om varumärket

  Ilse Jacobsen, entreprenör, kreativ chef och designer, grundare av företaget ILSE JACOBSEN HORNBÆK 1993, konstaterade i en liten butik i centrala Hornbæk.

  Sedan dess har företaget vuxit snabbt både hemma och utomlands, bl.a. genom konceptbutiker i Danmark, Norge, Sverige, Island och England. Flera av världens ledande varuhus har tagit med ILSE JACOBSEN HORNBÆK i sitt sortiment som nu exporteras till närmare 30 länder med fler tillkommer inom en snar framtid.

  Tillväxten bygger på en stark produktportfölj som kännetecknas av ikoniska gummistövlar, regnkläder, klänningar, skor, accessoarer och en exklusiv skönhetsserie. Det senaste tillskottet i sortimentet är Vov & Vuf-serien riktad till "människans bästa vän", som Ilse har gjort i samarbete med dottern Natascha.

  Företagets DNA och produkter är baserade på Ilses uppväxt och liv i hennes älskade Hornbæk, beläget på norra Själland, mindre än en timmes bilresa från Köpenhamn. Hornbæk, med sin avslappnade atmosfär i natursköna omgivningar nära skog, vatten och strand, är populär bland de många tusen turister som besöker staden under sommarmånaderna.

  Inspirerad av den naturliga och råa skönheten samt det mycket speciella ljuset i Hornbæk som följer årstiderna, har Ilse Jacobsen under åren utökat sitt livsstilsföretag ILSE JACOBSEN HORNBÆK som inkluderar:

  GRUNDARE OCH ÄGARE
  ILSE JACOBSEN HORNBÆK – Etablerat 1993

  BLOMSTEN av ILSE JACOBSEN – Etablerat 2009

  KURBADET av ILSE JACOBSEN – Etablerat 2013

  ILSE av ILSE JACOBSEN – Etablerat 2013

  VOV & VUF – Etablerat 2020