0

Hand & Body Soap Nr 2

Denna växtbaserade formel är gjord med kokosnötolja och gör att din hud känns ren, näring och återfuktad.

Artikelnr: SA02-S
Inkl. moms:
200 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Denna växtbaserade formel är gjord med kokosnötolja och gör att din hud känns ren, näring och återfuktad. Delikat parfymerad med signaturdoften "Nr. 2 - Matin de Printemps", en fräsch doft som frammanar fräscht linnetorkning i solen en vacker vårdag. En skarp och mild doft som får dig att känna dig balanserad och fridfull. Med inslag av lavendel och mysk.

  Den är också fri från parabener, fri från ftalater och fri från konstgjorda färgämnen. Tillverkad i Provence av 97,5 % naturliga ingredienser, tillagas den i en kittel enligt det antika Marseille-receptet.

  Doft: Linen
  250 ml

  Material: 97,5% naturliga ingredienser
  Inga parabener, inga silikoner, ingen mineralolja, inga konstgjorda färgämnen, inga sulfater (SLS), inga ftalater

   

 • Tvättråd & Ursprung
  Innehåll 97,5% naturliga ingredienser Inga parabener, inga silikoner, ingen mineralolja, inga konstgjorda färgämnen, inga sulfater (SLS), inga ftalater
  Ursprung Frankrike
 • Fråga om produkt
 • Om varumärket

  "Vi skapade Les Choses Simples efter att ha flyttat till Provence 2016. För Olivia var det en återgång till hennes rötter, efter att ha tillbringat sin barndom i Luberon.

  Livet i södra Frankrike var inspirationskällan för att skapa en linje av naturliga apoteksprodukter, som är precis som Provence: sobra, naturliga, charmiga och lite magiska.

  Enkla saker är:

  Verkligen naturliga produkter: Alla våra produkter är naturliga och tillverkade utan giftiga ingredienser. De innehåller därför inte: sulfater, ftalater, mineraloljor, natriumlaurylsulfat, silikoner, parabener, kemiska konserveringsmedel.
  All produktion sker lokalt i Provence, i liten skala.
  Les Choses Simples föddes för att erbjuda en sensorisk resa till Provence. Varje nummer representerar en doft, född av drömmar och som framkallar vackra berättelser: vår barndoms apelsinblommakakor (nr 4), bärnstensoljan från elegant 50-talsmode (nr 1), doften av en mycket ren och välstruken vit skjorta ( Nr 2)....
  Vi inbjuder dig att ta del av dessa känslomässiga resor genom att upptäcka Les Choses Simples dofter och produkter."

  Olivia & Thomas.