0
-60%

Isabell Blouse

Elegant omlottblus med knyt i midjan.

Artikelnr: 22293
Inkl. moms:
1 400 kr
560 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Elegant omlottblus med knyt i midjan. Passform: Normal i storleken.  Stylingtips: Plocka upp den beiga färgen i byxan, supersnyggt! Material: 52% viskos 48% eco veroTillverkad: KinaTvättråd: 30° skontvätt, tvättas ut och in. Stretcha till normal form medan fuktig.  Art no: 674446

 • Fråga om produkt
 • Om varumärket

  Twist & Tango startade 1995 i Göteborg baserat på visionen att skapa ett varumärke för kvinnor med en enkel och tidlös inställning till modernt mode. Den signifikanta stilen för varumärket är den skandinaviska minimalismen och enkla mönster blandade med spännande tryck representerade genom de karakteristiska kärnvärdena:
  FUN, SIMPLE, PERSONAL & FEMININE.

  Twist & Tango har länge arbetat med hållbarhet, vilket resulterade i Sustainable Collection som lanserades 2015. Idag arbetar varumärket med återvunnen polyester, ekologisk bomull och tencel från hållbara odlingar. Twist & Tango är även måna om hur verksamheten, leverantörer och andra affärspartners påverkar människor och dess omgivande. Att ta ett socialt och miljömässigt ansvar är en väsentlig skyldighet för en fortsatt lönsamhet och tillväxt, liksom att arbeta för en mer hållbar modebransch genom att agera i enlighet därmed.