0

Julia Topp

Movesgoods fantastiska bambu lyocell-material finns nu i ribbat! Denna ribbade oversize-topp i en klassisk design kan enkelt matchas med vad som helst och för alla tillfällen.

Artikelnr: 77350106636680
Inkl. moms:
500 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Movesgoods fantastiska bambu lyocell-material finns nu i ribbat! Denna ribbade oversize-topp i en klassisk design kan enkelt matchas med vad som helst och för alla tillfällen. Det miljövänliga materialet andas och är supermjukt, antibakteriellt och skonsamt mot känslig hud.
  Passform: Oversize

  Stylingtips: Fantastisk topp till att mysa i

  Material: 95% Bamboo lyocell, 5% Elastan

 • Tvättråd & Ursprung
  Färg Black
  Tvättråd 30° skontvätt - tvättas med avig sidan ut - tvättas med liknande färger - klormedel får ej användas - får ej torktumlas - strykjärn 1 prick - kemtvätt P
  Ursprung
  Lev Art Nr: 77350106636680
 • Fråga om produkt
 • Om varumärket

  Movesgood är till för dig och vår jord med en tro på goda handlingar. Vårt uppdrag är att vara ditt förstahandsval för hållbara basplagg och förse våra kunder med tidlösa kläder och accessoarer av hög kvalitet med en längre livscykel. Vi drivs av vårt syfte och motivation till förändring och medvetenhet om de sociala och miljöfrågorna inom modeindustrin.

   

  Vi skapar medvetet plagg som är mjuka och vackra med hållbara och etiska metoder i centrum. Vi anser oss vara en del av rörelsen som arbetar för att förbättra modebranschen och är stolta över att endast använda miljövänliga material och metoder; hantera vår försörjningskedja noggrant genom vår Lean Production-modell; använda partnerfabriker med bra arbetsförhållanden; och letar kontinuerligt efter sätt att minska vår påverkan på planeten utan att kompromissa med design och kvalitet. Vi har tagit fram Movesgood Manifest nedan som beskriver hur vi gör vår del.