0

Kim Shirt

Härlig 100% linneskjorta i herr-skjortsmodell.

Artikelnr: 22578
Inkl. moms:
1 000 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Härlig 100% linneskjorta i herr-skjortsmodell. Skjortan är i unisex modell och är rejält stor i storleken då den ska vara oversized. Skjortan är något längre bak än fram och har en mjukt rundad nederkant. Knapparna är gjorda av äkta pärlemor. Skjortan är 80cm lång från axeln bak, och 75cm lång från axel fram i stl M.Passform: Normal i storlekenStylingtips: Passar perfekt till jeans eller till ett par snygga linnebyxorMaterial: 100% linneTillverkad: TurkietTvättråd: 40° maskintvätt, tvättas med liknande färger. Strykjärn 2 prickar. Kemtvätt PArt no: 211600

 • Fråga om produkt
 • Om varumärket

  Milook är ett smart klädkoncept med multifunktionella kläder i kvalité och design för att kunna användas till många olika tillfällen och aktiviteter. Kollektionen har få utvalda modeller som är gjorda i material som:
  - Håller för många tvättar – med miljövänligt tvättmedel såklart!
  - Håller passformen
  - Håller färgen
  - Är härligt sköna att bära

  Efter nästan en livstid inom modebranschen startade Lilian Arturén Milook 2016. Visonen är att skapa vackra, bekväma och hållbara kläder som kvinnor kan kombinera på en rad olika sätt. Något de lyckas med. 

  Lilian fascineras av färger, former och smart design som speglar alla deras kläder, de skapar kläder som är tidlösa och håller år efter år. Deras kläder är vackra, har god passform och smickrar den kvinnliga kroppen samtidigt som de är otroligt sköna att bära.

  Något som alltid står i fokus vid designarbetet är passformen och känslan av frihet en får när en bär Milook plagg.

  Deras miljötänk är oerhört sunt, mindre kollektioner per år med smartare plagg som kan kombineras och längre hållbarhet på grund av hållbara material som linne, polyamid och elastan.