0

Match Box "Bastide"

Vilken fröjd att hålla denna vackra stora ask med långa, lyxiga tändstickor i sina händer! Tändstickorna är extra långa, tjocka och har vita spetsar.

Artikelnr: AL02
Inkl. moms:
100 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Vilken fröjd att hålla denna vackra stora ask med långa, lyxiga tändstickor i sina händer!

  Tändstickorna är extra långa, tjocka och har vita spetsar. Designen av lådan är tryckt på båda sidor, med en strejkpanel på ena kanten. Kartongen är gjord av tjock återvunnen kartong och har en lite rå känsla.

  Designen är en originalillustration av den franska konstnären Isabelle Boinot, som hon har skapat speciellt för Les Choses Simples.

  Innehåller 125 tändstickor
  Boxens mått: 11 x 11 cm

 • Tvättråd & Ursprung
  Ursprung Tyskland
 • Fråga om produkt
 • Om varumärket

  "Vi skapade Les Choses Simples efter att ha flyttat till Provence 2016. För Olivia var det en återgång till hennes rötter, efter att ha tillbringat sin barndom i Luberon.

  Livet i södra Frankrike var inspirationskällan för att skapa en linje av naturliga apoteksprodukter, som är precis som Provence: sobra, naturliga, charmiga och lite magiska.

  Enkla saker är:

  Verkligen naturliga produkter: Alla våra produkter är naturliga och tillverkade utan giftiga ingredienser. De innehåller därför inte: sulfater, ftalater, mineraloljor, natriumlaurylsulfat, silikoner, parabener, kemiska konserveringsmedel.
  All produktion sker lokalt i Provence, i liten skala.
  Les Choses Simples föddes för att erbjuda en sensorisk resa till Provence. Varje nummer representerar en doft, född av drömmar och som framkallar vackra berättelser: vår barndoms apelsinblommakakor (nr 4), bärnstensoljan från elegant 50-talsmode (nr 1), doften av en mycket ren och välstruken vit skjorta ( Nr 2)....
  Vi inbjuder dig att ta del av dessa känslomässiga resor genom att upptäcka Les Choses Simples dofter och produkter."

  Olivia & Thomas.