0

Odor Wash

Ett hightech-tvättmedel anpassat för att skonsamt underhålla syntet- och bomullsfibrer och samtidigt neutralisera alla typer av oönskade lukter.

Artikelnr: S-0905
Inkl. moms:
200 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Ett hightech-tvättmedel anpassat för att skonsamt underhålla syntet- och bomullsfibrer och samtidigt neutralisera alla typer av oönskade lukter. Den unika formulan innehåller aktiva enzymer som tvättar rent även vid låga temperaturer och ger dina träningskläder en fräsch och nedtonad sportig doft av citrus och cederträ. Innehåller 750ml Speciellt framtaget för sportkläder och illaluktande plagg Förlänger livslängden på dina kläder Sportig doft av citrus och cederträ Högkoncentrerat och drygt – räcker till många tvättar Biologiskt nedbrytningsbart Innehåller absolut inga: blekmedel, optiska blekmedel, färgämnen, zeoliter, fosfater eller konserveringsmedel Räcker till ca 25 tvättar Kan användas i maskintvätt och handtvätt Tillverkat i Östergötland i under klimatneutrala former Art no: 0118

 • Fråga om produkt
 • Om varumärket

  Spara tid
  Att steama sina kläder är ett snabbt och smidigt sätt att göra dem både skrynkelfria och fräschare. Det behövs ingen strykbräda, och en steamer blir varm på bara några sekunder. Så snart du lärt dig den enkla tekniken, kan du steama en klänning eller en skjorta på ett par minuter.


  Tvätta mindre
  Onödigt tvättande är den främsta orsaken till att kläder förlorar både färg och form. Den varma ångan från en steamer får plaggen att se nya ut igen, den minskar oönskade odörer och dödar bakterier. Gör det till en vana att steama dina kläder när du använt dem, och häng tillbaka plaggen i garderoben istället för att lägga dem i tvättkorgen.

  Plagget får en längre livslängd 
  Kläder som inte tvättas för ofta behåller sina färger och håller formen. Ärligt talat, ju mer sällan du tvättar – desto längre håller kläderna. Om du steamar dina favoritplagg håller de sig i nyskick i flera år.