0
-60%

Pearl Fur 36 Brun

Djurvänlig pälsUpptäck Pearl päls, en lyxig kokongformad vardagskappa.

Artikelnr: 9026
Inkl. moms:
14 000 kr
5 600 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Djurvänlig pälsUpptäck Pearl päls, en lyxig kokongformad vardagskappa. Vår vänliga päls är tillverkad av lammull och tillverkas genom att raka djuret försiktigt och väva ullen på en bomullsunderlag och skapa tyget. Till skillnad från fuskepäls av mikroplast av polyester är denna metod ett miljövänligt alternativ, eftersom det inte orsakar djur eller natur.
  Passform: Rak i modellen

  Stylingtips: Passar till allt! En kappa du har i många många år. 

  Material: 70% ull, 30% bomull 

   

  -60%
 • Tvättråd & Ursprung
  Färg Brown
  Tvättråd Kemtvätt
  Ursprung Litauen
  Lev Art Nr: F825
 • Fråga om produkt
 • Om varumärket

  När House of Dagmar grundades 2005 hade vi en önskan att etablera en långvarig verksamhet baserad på en högkvalitativ strategi i allt vi gör. Hög kvalitet bidrar till en längre livslängd för kläder, vilket i slutändan är bättre för miljön. Vi behöver inte förstöra jordens resurser onödigt. Under åren har vi lärt oss mycket om vilka fibrer och produktionsmetoder som är bättre för jorden, och vi lär oss fortfarande varje dag. Idag, eftersom begreppet ”hållbarhet” är allmänt känt och tydligt definierat, måste vi kollektivt bli mer engagerade och tillsammans göra bättre val.

  Att välja material och mönster som är långvariga men ändå vänliga mot jorden, människor och djur är centrala för vår verksamhet och varumärke. För oss är detta inte bara en trend utan en viktig resa. Det är en viktig del av vem vi är och vad vi gör, det är en del av Dagmar-DNA. 

  Med inrättandet av House of Dagmar förkunnade vi våra tre hållbarhetspelare; hög kvalitet i våra tyger, hög kvalitet i våra produktionsprocesser och hög kvalitet i våra mönster. Vi beslutade att skapa hållbara och samtida mönster som skulle pågå i många år. Under åren har vi tilldelats en rad priser, bl a svenska Elle som “Årets nya designer och Årets designer”, Guldknappen och Fresh Faces i NY. 2020 kommer 90% av våra samlingar vara hållbara och ett bra val