• HEMSIDAN ÄR UNDER UPPDATERING!       STAY TUNED     KONTAKTA BUTIKEN FÖR MER INFORMATION ♥

0

Rita Bikini Bottom M Svart

Scampis bikinitrosa Rita är utformad med inspiration från våra resor till den vackra semesterorten som bär samma namn.

Artikelnr: 11995
Inkl. moms:
630 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Scampis bikinitrosa Rita är utformad med inspiration från våra resor till den vackra semesterorten som bär samma namn. Det mjuka tyget skulpterar dina kurvor och den höga designen är smickrande för alla kroppsformer. En retroinspirerad modell med draperad front som formar och framhäver dina kurvor samt ett supportnät på insidan för extra stöd.Passform: Normal i storleken. Stylingtips: Matcha med tillhörande Camogli bikini top från Scampi. Material: 78% återvunnen polyamid, 22% elastan Tillverkning: Portugal Tvättråd: Handtvätt Art no: 2028

 • Fråga om produkt
  Har du frågor om detta plagget, kan du ställa den här.
 • Om varumärket

  Scampi grundades 1983 och är ett exklusivt, svenskt badklädesmärke som erbjuder unika och miljömedvetna badkläder och strandkläder för dig med äventyrligt sinne. Vi står för en uppdaterad, tidlös och elegant skandinavisk look med ikoniska ränder och en stil som för tankarna till klassiska badorter världen över. Designad och inspirerad av äventyrare - gjord för att upptäcka nya platser och simma i okända hav.

  All design sker i vår egen Stockholmsstudio med unika tryck för varje säsong och tillverkas under rättvisa förhållanden i Europa av återvunna italienska tyger av högsta kvalitet. Scampis mix and match-system gör det möjligt för dig att sätta ihop en unik strandlook som reflekterar din individuella stil och form perfekt.

  Vi vill hjälpa till att rädda de platser vi älskar att besöka och därför använder vi tyger gjorda av återvunna material av högsta kvalitet. Tillverkade i Italien av övergivna fisknät som driver runt och förorenar våra hav presterar våra tyger faktiskt bättre än andra och har högsta motståndskraft mot påverkan av sol, klor och solskyddsfaktor, alltid med UPF 50. Bättre för dig, bättre för vår jord.

  Scampi revolutionerade badkläder för över 30 år sedan när vi introducerade mix and match konceptet för att du ska kunna hitta din unika stil som reflekterar din person och form perfekt. Idag är vårt mål att göra det igen genom att bli det mest hållbara och rättvisa badmärket på marknaden.