0

Sara Bottom

Vår personliga favorit och absoluta bästsäljare, trosan med den vikbara kanten, har nu blivit ännu bättre.

Artikelnr: 22344
Inkl. moms:
700 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Vår personliga favorit och absoluta bästsäljare, trosan med den vikbara kanten, har nu blivit ännu bättre. Med dolda sömmar och dubbellycra ger den dig en ännu mer smickrande silhuett och överlägsen passform.Passform: Normal i storleken. Stylingtips: Matcha med tillhörande Bermuda bikini top från Scampi. Material: 100% återvunnen polyamidTillverkning: PortugalTvättråd: Handtvätt Art no: 2000-2104

 • Fråga om produkt
 • Om varumärket

  Scampi grundades 1983 och är ett exklusivt, svenskt badklädesmärke som erbjuder unika och miljömedvetna badkläder och strandkläder för dig med äventyrligt sinne. Vi står för en uppdaterad, tidlös och elegant skandinavisk look med ikoniska ränder och en stil som för tankarna till klassiska badorter världen över. Designad och inspirerad av äventyrare - gjord för att upptäcka nya platser och simma i okända hav.

  All design sker i vår egen Stockholmsstudio med unika tryck för varje säsong och tillverkas under rättvisa förhållanden i Europa av återvunna italienska tyger av högsta kvalitet. Scampis mix and match-system gör det möjligt för dig att sätta ihop en unik strandlook som reflekterar din individuella stil och form perfekt.

  Vi vill hjälpa till att rädda de platser vi älskar att besöka och därför använder vi tyger gjorda av återvunna material av högsta kvalitet. Tillverkade i Italien av övergivna fisknät som driver runt och förorenar våra hav presterar våra tyger faktiskt bättre än andra och har högsta motståndskraft mot påverkan av sol, klor och solskyddsfaktor, alltid med UPF 50. Bättre för dig, bättre för vår jord.

  Scampi revolutionerade badkläder för över 30 år sedan när vi introducerade mix and match konceptet för att du ska kunna hitta din unika stil som reflekterar din person och form perfekt. Idag är vårt mål att göra det igen genom att bli det mest hållbara och rättvisa badmärket på marknaden.