0

Sarah Jeans

Ankellånga femficksjeans med slitningar framtill, dragekdja i gylfen.

Artikelnr: 22345
Inkl. moms:
1 200 kr
360 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Ankellånga femficksjeans med slitningar framtill, dragekdja i gylfen. Passform: Normal i storleken. Innerbenslängd 71 cm, grenhöjd 27 cm, midja 94 cm i stl. 27 Stylingtips: Matcha med en blus och pumps för en uppklädd look eller en t-shirt för avslappnad stil. Material: 100% ekologisk bomullTillverkad: ItalienTvättråd: Tvättas ut och in med liknande färger. Art no: 598128

 • Fråga om produkt
 • Om varumärket

  Twist & Tango startade 1995 i Göteborg baserat på visionen att skapa ett varumärke för kvinnor med en enkel och tidlös inställning till modernt mode. Den signifikanta stilen för varumärket är den skandinaviska minimalismen och enkla mönster blandade med spännande tryck representerade genom de karakteristiska kärnvärdena:
  FUN, SIMPLE, PERSONAL & FEMININE.

  Twist & Tango har länge arbetat med hållbarhet, vilket resulterade i Sustainable Collection som lanserades 2015. Idag arbetar varumärket med återvunnen polyester, ekologisk bomull och tencel från hållbara odlingar. Twist & Tango är även måna om hur verksamheten, leverantörer och andra affärspartners påverkar människor och dess omgivande. Att ta ett socialt och miljömässigt ansvar är en väsentlig skyldighet för en fortsatt lönsamhet och tillväxt, liksom att arbeta för en mer hållbar modebransch genom att agera i enlighet därmed.