• HEMSIDAN ÄR UNDER UPPDATERING!       STAY TUNED     KONTAKTA BUTIKEN FÖR MER INFORMATION ♥

0

Satin Touch 20 Knee-Highs

Genomskinliga skimrande knähöga strumpor adderar en sofistikerad look.

Artikelnr: 22651
Inkl. moms:
160 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Genomskinliga skimrande knähöga strumpor adderar en sofistikerad look. Brett band som ger hög komfort. Knappt synlig tåförstärkning – perfekt om du har skor med öppen tå.Passform: Normal i storleken. Material: 92% nylon, 8% elastanTillverkad: ÖsterrikeTvättråd: Var varsam och följ klädernas tvättinstruktioner noggrant. Tvätta bara när det är nödvändigt, gärna på en låg temperatur. Lufttorkning är att föredra. Det är upp till dig att visa kärlek och omtanke mot dina kläder. 30° kall maskintvätt. Torktumla ej. Art no: 31206

 • Fråga om produkt
  Har du frågor om detta plagget, kan du ställa den här.
 • Om varumärket

  Wolford grundades av Reinhold Wolff och Walter Palmers som startade varumärket 1950 i Bregens, Österrike. Detta var tiden då nylonet uppfanns. Det unga företaget lanserade 1954 de första nylontrumporna utan söm och blev kända som pionjärer för tillverkning av damstrumpor.


  Wolford är marknadsledande när det kommer till strumpbyxor, underkläder och tillbehör.
  Som en global aktör engagerade sig Wolford för innovation, modernitet och elegans, ett lugnt uttalande som förkroppsligar företagets värdefulla besittning: en unik kombination av kreativ design och teknisk kunskap. Genom holistisk förståelse av skiktet närmast huden ska Wolford bäras varje dag, vid varje tillfälle, av varje kvinna.