0

Satin Touch 20 Stay-Up XS Fairly Light

Transparenta stay-ups.

Artikelnr: 11011
Inkl. moms:
310 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Transparenta stay-ups. Elegant utförande och ett blommigt spetsband längst upp andas exklusiv komfort. Osynlig tåförstärkning gör att du kan ha dessa stay-ups även i öppna skor. Det glansiga materialet i 20 den sitter skönt mot dina ben och passar både för festliga tillfällen och till kontoretPassform: Normal i storleken. Material: 87% nylon, 13% elastanTillverkad: ÖsterrikeTvättråd: Var varsam och följ klädernas tvättinstruktioner noggrant. Tvätta bara när det är nödvändigt, gärna på en låg temperatur. Lufttorkning är att föredra. Det är upp till dig att visa kärlek och omtanke mot dina kläder. 30° kall maskintvätt. Torktumla ej. Art no: 21223

 • Fråga om produkt
 • Om varumärket

  Wolford grundades av Reinhold Wolff och Walter Palmers som startade varumärket 1950 i Bregens, Österrike. Detta var tiden då nylonet uppfanns. Det unga företaget lanserade 1954 de första nylontrumporna utan söm och blev kända som pionjärer för tillverkning av damstrumpor.


  Wolford är marknadsledande när det kommer till strumpbyxor, underkläder och tillbehör.
  Som en global aktör engagerade sig Wolford för innovation, modernitet och elegans, ett lugnt uttalande som förkroppsligar företagets värdefulla besittning: en unik kombination av kreativ design och teknisk kunskap. Genom holistisk förståelse av skiktet närmast huden ska Wolford bäras varje dag, vid varje tillfälle, av varje kvinna.