0

Tatum Knee-Highs

Den blommiga designen gör dessa bekväma och mjuka knästrumpor till ett trendigt stylingtillbehör.

Artikelnr: 22372
Inkl. moms:
185 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Den blommiga designen gör dessa bekväma och mjuka knästrumpor till ett trendigt stylingtillbehör. Den breda stickade manschetten säkerställer en perfekt passform och att de sitter uppe hela dagen.Passform: Normal i storleken. Stylingtips: Styla till en längre klänning eller kjol eller ett par snygga byxor.  Material: 59% polyester, 36% polyamide, 5% elastane Tillverkning: Österrike Tvättråd: 30° skonsam maskintvätt Art no: 31688

 • Fråga om produkt
 • Om varumärket

  Wolford grundades av Reinhold Wolff och Walter Palmers som startade varumärket 1950 i Bregens, Österrike. Detta var tiden då nylonet uppfanns. Det unga företaget lanserade 1954 de första nylontrumporna utan söm och blev kända som pionjärer för tillverkning av damstrumpor.


  Wolford är marknadsledande när det kommer till strumpbyxor, underkläder och tillbehör.
  Som en global aktör engagerade sig Wolford för innovation, modernitet och elegans, ett lugnt uttalande som förkroppsligar företagets värdefulla besittning: en unik kombination av kreativ design och teknisk kunskap. Genom holistisk förståelse av skiktet närmast huden ska Wolford bäras varje dag, vid varje tillfälle, av varje kvinna.