• HEMSIDAN ÄR UNDER UPPDATERING!       STAY TUNED     KONTAKTA BUTIKEN FÖR MER INFORMATION ♥

0

Telly Dress

Telly-klänning är gjord i viskos/linne med melerad struktur och har en hög hals med drapering och en broderisöm längs ryggraden.

Artikelnr: 1003234
Inkl. moms:
1 800 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Telly-klänning är gjord i viskos/linne med melerad struktur och har en hög hals med drapering och en broderisöm längs ryggraden. Kjolen har en så kallad "sarong-effekt" och du knyter kjolen längs höften eller i midjan som du föredrar.
  Passform: Normal storleken

  Material: 88 % Viskos, 12 % Linne

 • Tvättråd & Ursprung
  Färg Light Blue
  Tvättråd Steama gärna - kemtvätt P - handtvätt - handtvätt i tvättmaskin - använd ett tvättmedel som är för siden som återfuktar plagget - torktumla inte - ingen blekning -  hängs på galge för torkning
  Ursprung Kina
 • Fråga om produkt
  Har du frågor om detta plagget, kan du ställa den här.
 • Om varumärket

  Ahlvar Gallery är ett svenskt varumärke som grundades 2013 av Frida Ahlvarsson, en designer som följde sin dröm om att skapa tidlösa och vackra kläder, främst blusar av det exklusiva materialet siden.

  Deras kläder tillverkas i Kinas mest kända sidenfabrik. För att kunna göra kläder med hög kvalitet och oklanderlig finish tror de på vikten av kunskap och erfarenhet och arbetar därför med de mest professionella arbetarna i branschen. De är stolta över att deras kläder tillverkas i en fabrik med endast välbetalda arbetare som har lång erfarenhet från sidenproduktion.


  Underbara kläder som håller en livstid om du tar hand om dom.