• HEMSIDAN ÄR UNDER UPPDATERING!       STAY TUNED     KONTAKTA BUTIKEN FÖR MER INFORMATION ♥

0

Tulle Forming Dress 42 Svart

Skir och tät shaping-klänning.

Artikelnr: 9844
Inkl. moms:
1 600 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Skir och tät shaping-klänning. Formar dina feminina kurvor från midja till lår. Det öppna dekolletaget ger plats för en bh. Ger perfekt slät finish för din look.Passform: Normal i storleken. Stylingtips:  Den perfekt underklänningen för att fina till siluetten och låta kläderna falla fint och inte fastna.  Material: 67% nylon, 33% elastanTillverkad: ÖsterrikeTvättråd: Var varsam och följ klädernas tvättinstruktioner noggrant. Tvätta bara när det är nödvändigt, gärna på en låg temperatur. Lufttorkning är att föredra. Det är upp till dig att visa kärlek och omtanke mot dina kläder. 30° kall maskintvätt. Torktumla ej. Art no: 59676

 • Fråga om produkt
  Har du frågor om detta plagget, kan du ställa den här.
 • Om varumärket

  Wolford grundades av Reinhold Wolff och Walter Palmers som startade varumärket 1950 i Bregens, Österrike. Detta var tiden då nylonet uppfanns. Det unga företaget lanserade 1954 de första nylontrumporna utan söm och blev kända som pionjärer för tillverkning av damstrumpor.


  Wolford är marknadsledande när det kommer till strumpbyxor, underkläder och tillbehör.
  Som en global aktör engagerade sig Wolford för innovation, modernitet och elegans, ett lugnt uttalande som förkroppsligar företagets värdefulla besittning: en unik kombination av kreativ design och teknisk kunskap. Genom holistisk förståelse av skiktet närmast huden ska Wolford bäras varje dag, vid varje tillfälle, av varje kvinna.