0

White Wash

Hemligheten bakom vit och ren tvätt är en perfekt kombination av enzymer.

Artikelnr: S-0922
Inkl. moms:
200 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Hemligheten bakom vit och ren tvätt är en perfekt kombination av enzymer. Det här tvättmedlet söker specifikt upp fläckar och bakterier och ser samtidigt till att bevara klädernas ursprungsnyanser. Redan vid 30°C, lokaliseras smuts och bakterier, som sedan följer med ut tillsammans med tvättmaskinens sköljvatten. Att tvätta på lägre temperaturer förlänger kläders livstid och sparar samtidigt både vatten och energi. Tuff mot fläckar Idealiskt för all tvätt förutom ull och siden Doftsatt med vanilj & jasmin Effektivt från 30°C 750 ml Innehåller inga färgämnen, zeoliter, fosfater eller konserveringsmedel Biologiskt nedbrytningsbart inom några timmar Högkoncentrerat (12–19 maskiner) Kan användas i maskintvätt och handtvätt Tillverkat i en klimatkompenserande fabrik i Vadstena, Sverige Art no: 0922

 • Fråga om produkt
 • Om varumärket

  Spara tid
  Att steama sina kläder är ett snabbt och smidigt sätt att göra dem både skrynkelfria och fräschare. Det behövs ingen strykbräda, och en steamer blir varm på bara några sekunder. Så snart du lärt dig den enkla tekniken, kan du steama en klänning eller en skjorta på ett par minuter.


  Tvätta mindre
  Onödigt tvättande är den främsta orsaken till att kläder förlorar både färg och form. Den varma ångan från en steamer får plaggen att se nya ut igen, den minskar oönskade odörer och dödar bakterier. Gör det till en vana att steama dina kläder när du använt dem, och häng tillbaka plaggen i garderoben istället för att lägga dem i tvättkorgen.

  Plagget får en längre livslängd 
  Kläder som inte tvättas för ofta behåller sina färger och håller formen. Ärligt talat, ju mer sällan du tvättar – desto längre håller kläderna. Om du steamar dina favoritplagg håller de sig i nyskick i flera år.