0

Woven black

Denna coola slip med de virkade banden ger en härlig mix av bohem och glam.

Artikelnr: 22680
Inkl. moms:
2 200 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Denna coola slip med de virkade banden ger en härlig mix av bohem och glam. Sulan i kombination med en skönt formad fotbädd täckt i mocka gör att det känns som du går på moln. Alla Inuikii är handgjorda och tillverkade med omsorg och kärlek.
  Passform: Normal i storleken på längden, låg och något trång över foten. Ovansidan ger med sig efter användning så den sitter skönt på foten. Sulan är ergonomiskt utformad och avlastar höft, knä och ankel. 

  Stylingtips: Gör detta par till dina mest burna sommarskor, de passar till allt från klänningar till boyfriend jeans

  Material: 
  Ovandel: 100 % Bomull
  Foder: Mocka
  Sula: Gummi

 • Tvättråd & Ursprung
  Färg Black
  Tvättråd Torka av med en fuktig trasa
  Ursprung Rumänien
  Lev Art Nr: 70104-005
 • Fråga om produkt
 • Om varumärket

  Det schweiziska sko-varumärket Inuikii, grundades 2012. Det lilla familjeföretaget hade ambition att skapa ett nytt varumärke med hög modegrad - för kalla, bistra förhållanden med inspiration från den grönländska vintern.
  Namnet Inuikii kommer från inuiternas språk och kan översättas till "kylans charm".

  2016 blev Peter Forsberg och Nicole Nordin en del av familjen. Det numera svensk-schweiziska företaget har som mål att förvandla vintern till något alldeles speciellt för Inuikii-bärarna.

  Numera utkommer även en sommarkollektion med färgglada slippers, virkade tofflor och trendiga sandaler. Samtliga skor är skapade i premium-material och i stil som passar lika bra hemma som i stan eller på stranden.

  Varumärket designar och tillverkar skor i tre olika kategorier - boots, sneakers och slippers. Original-sneakern med platt, rejäl sula, sydd i premium shearling, lammskinn och mocka är numera ett tidlöst mode-måste på vintern.

  Samtliga skor tillverkas för hand i Italien eller Portugal, helt utan industriella maskiner. Varje sko är unik och fulladdad med genuin kunskap och hantverkstradition. Allt material kommer från Europa och varje steg i produktionen fokuserar på att minimera svinn av läder och lammskinn - allt överflödigt material återvinns eller återbrukas.