0

On The Spot, Cotton and Wool

On The Spot är en akut rengöringsvävnad som direkt tar bort fläckar som vin, kaffe, frukt, bär, rödbetor, choklad och sojasås från bomull, ull och de flesta andra tyger.

Artikelnr: 920-1
Inkl. moms:
100 kr
{{ price }}
  • Beskrivning

    On The Spot är en akut rengöringsvävnad som direkt tar bort fläckar som vin, kaffe, frukt, bär, rödbetor, choklad och sojasås från bomull, ull och de flesta andra tyger. Att få en fläck på kläderna kan lätt hända och är alltid irriterande. Men då är det bra att ha OnTheSpot till hands. En kaffefläck vid frukosten, en liten stänk av sojasås vid lunch, härliga men förrädiska blåbär eller en vinfläck vid middagen ... allt kommer omedelbart att tas bort med OnTheSpot!OnTheSpot är en utmärkt första hjälpprodukt som ska bäras i fickan i varje kavaj eller väska. Och ett måste för människor på språng. Antal: 5 st servetter i ett paket Art no: 920

  • Fråga om produkt
  • Om varumärket

    Fläckborttagare för siden. En servett som med ett patenterat medel tar bort de flesta fläckar från sidenprodukter såsom slipsar, flugor och näsdukar. Kommer som 5 individuellt förpackade servetter. Läs Tierooms guide till bästa slipsvård.