• HEMSIDAN ÄR UNDER UPPDATERING!       STAY TUNED     KONTAKTA BUTIKEN FÖR MER INFORMATION ♥

0

Ciara L

Skapa en elegant frisyr med Ciara Hair Claw.

Artikelnr: AV1720L
Inkl. moms:
200 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Skapa en elegant frisyr med Ciara Hair Claw.
  Härlig färg och en fantastisk kvalitet.

  Material: Lyxig Cellolosa Acetat
  Längd: 8,5 cm
  Höjd: 4,5 cm

 • Tvättråd & Ursprung
  Färg Walnut
 • Fråga om produkt
  Har du frågor om detta plagget, kan du ställa den här.
 • Om varumärket

  SKANDINAVISK HÅLLBAR DESIGN
  - MED EN TWIST FÖR DIN PERSONLIGA STIL - OCH TÄNKVÄNDIGHET!

  Annicas kreativa inspiration kommer från hennes kärlek till att resa, träffa människor och uppleva nya kulturer. Men närmast hjärtat ligger skönheten i den bohuslänska skärgården vid svenska västkusten.
  "Jag lockas av det naturliga utseendet och älskar att designa för vardagsbruk. Oavsett om det är ett smycke, en läderväska eller föremål för hemmet."
  Annica fokuserar på högkvalitativ tidlös design som håller hela livet. Resultatet är silversmycken som blir mer graciösa för varje år, vackert linne som gått genom generationer, traditionellt hantverk som omfattar kultur och historia, och de finaste handgjorda läderprodukterna från Fair Trade. Inom kategorin Håraccessoarer står Hårbandet SUPERSNODDEN för högsta kvalitet.
  Största omsorg om vår miljö och människor är avgörande för henne när hon väljer leverantörer och produkter.
  Ren natur med en kant!


  SOLSKINSPROJEKTET
  är ett hem för slumbarn i New Delhi. Idag kommer 280 barn på morgonen och får stöd med skola, mat, kläder etc etc. Barn med mycket dålig bakgrund som inte har någon chans till utbildning utan hjälp. Barn som skickas ut på gatan för att tigga och som ingen saknar om de inte kommer tillbaka på kvällen. Solskensprojektet tar hand om dem under dagtid och ser till att de får en ordentlig utbildning. Annica stöttar, hälsar på och samlar in pengar till projektet. "Det är en fantastisk känsla att träffa dessa barn. Barn som inte har något och är tacksamma för väldigt lite. Tack vare Kuku som driver Sunshine-projektet får barnen kärlek och vänner. Till jul ger vi pengar för att köpa långärmade tröjor och ny skola väskor, ytterligare ett år används pengarna till att ge varje barn en varm filt att ta med hem och nya svarta skolskor. Genom att ge barnen en möjlighet till utbildning får de ett betalt arbete och en möjlighet att lämna slummen senare i livet. Ju större en del av pengarna går till dagliga utgifter som mat, hygien och skolmaterial"
  KVINNOR!
  Mammorna till många av barnen har också ett mycket hårt liv. De är ekonomiskt beroende av sina män och våld är vanligt. För att hjälpa kvinnorna att hjälpa sig själva har jag tillsammans med Kuku startat ett projekt för att erbjuda arbete. De gör små härliga väskor gjorda av antika sarees. Glöm inte att beställa väskan när du lägger din beställning. En inkomst betyder mer för dessa kvinnor än vi kan föreställa oss!

  Tillsammans gör vi skillnad!
  Annica