0

Gigi Shirt

Gigi-skjorta, Ahlvar Gallerys signaturplagg och deras version av den klassiska bomullsskjortan.

Artikelnr: 1003232
Inkl. moms:
1 300 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Gigi-skjorta, Ahlvar Gallerys signaturplagg och deras version av den klassiska bomullsskjortan. Sammansättningen är 100% bomull, den är skuren till en boxig siluett. Nederkant av ärmen innehåller en klassisk skjortmudd med slits och m.o.o.p. knappar. Kombinera med vilken underdel som helst av den dagliga outfiten.
  Passform: Överdimensionerad, ta din normala storlek

  Material: 100 % Bomull

 • Tvättråd & Ursprung
  Färg Light Blue
  Tvättråd Steama gärna - kemtvätt P - handtvätt - handtvätt i tvättmaskin - använd ett tvättmedel som är för siden som återfuktar plagget - torktumla inte - ingen blekning -  hängs på galge för torkning
  Ursprung Kina
 • Fråga om produkt
 • Om varumärket

  Ahlvar Gallery är ett svenskt varumärke som grundades 2013 av Frida Ahlvarsson, en designer som följde sin dröm om att skapa tidlösa och vackra kläder, främst blusar av det exklusiva materialet siden.

  Deras kläder tillverkas i Kinas mest kända sidenfabrik. För att kunna göra kläder med hög kvalitet och oklanderlig finish tror de på vikten av kunskap och erfarenhet och arbetar därför med de mest professionella arbetarna i branschen. De är stolta över att deras kläder tillverkas i en fabrik med endast välbetalda arbetare som har lång erfarenhet från sidenproduktion.


  Underbara kläder som håller en livstid om du tar hand om dom.