0

Organic Cotton Twill Trousers

Byxor med långa vida ben i ett kraftigare tyg.

Artikelnr: 1003170
Inkl. moms:
1 600 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Byxor med långa vida ben i ett kraftigare tyg. Byxorna har veck fram och bak, sidofickor och ett brett midjeband med bältesöglor. Knäpps med dragkedja och dold hake och knapp. Bär dem med en skjorta eller blazer för en elegant look. Passform: Normal i storleken

  Material: 100% Ekologisk bomull 

 • Tvättråd & Ursprung
  Färg Turtledove
  Tvättråd 40° fintvätt - Torktumla ej - Tvättas med avigsidan ut - inget sköljmedel
  Ursprung
 • Fråga om produkt
 • Om varumärket

  Noa Noa grundades 1981 i Danmark av bröderna Lars och Harald Holstein. Märket var ett femininare och mer romantiskt alternativ till den då rådande trendens hårdare och tuffare mode. Namnet Noa Noa betyder 'enkel och harmonisk' på tahitiska och karaktäriserar den feminina, bohemiska och balanserade världen hos Noa Noa.

  Deras kollektioner skapas i Danmark på Norra Själland där deras designstudios är belägna i landskapets vackra omgivningar. Tillsammans med deras utvalda leverantörer från hela världen jobbar de mot att leva upp till högsta standard gällande socialt ansvar och är medlemmar i BSCI, the Business Social Compliance Initiative.

  Noa Noa är ett internationellt modemärke för kvinnor som är grundat i ett starkt arv av dansk design och med tron att man kan uppnå det mesta i livet med en stark vilja och genom att gå sin egen väg.

  Deras kollektioner har en bohemisk inspiration och lägger stor vikt på fin kvalitet, vackra detaljer, egendesignade (handritade) mönster där allt möts i vackra kvinnliga siluetter. Styles gjorda med kärlek för vacker passform och med ett tänk på hållbarheten. 

  "genom våra kollektioner vill vi att kvinnor ska kunna känna tanken som har lagts på varje plagg och känslan av att vara både välklädd och bekväm, för att kunna uppnå en mer balanserad livsstil"