0

Picante

PICANTE-snörning är ett måste för stilinriktade sneakerhuvud och ser modern ut med sin perfekta färgpalett och en lekfull plattformad sula.

Artikelnr: 1003009
Inkl. moms:
1 800 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  PICANTE-snörning är ett måste för stilinriktade sneakerhuvud och ser modern ut med sin perfekta färgpalett och en lekfull plattformad sula. De metalliska accenterna skiljer denna snörning sneaker från alla andra.
  Passform: Normal i storleken

  Stylingtips: Snygg både till byxor, kjol och klänning

  Material: Mocka och läder

 • Tvättråd & Ursprung
  Färg Beige
  Tvättråd Följ läder och mocka skötselråd
  Ursprung Portugal
  Lev Art Nr: SM11001388
 • Fråga om produkt
 • Om varumärket

  Det som började som en blygsam investering år 1990 har utvecklats till ett av de mest ikoniska märkena inom skor. Från en fabrik i Queens, NY, har Steve Madden revolutionerat skoindustrin och sammanfogat många års erfarenhet med unika och kreativa mönster. Inspirerad av rock and roll och hans New York-rötter är hans vision att ge kvinnor och män på trenden ett utlopp för att uttrycka sin individualitet. Steves medfödda förståelse för trender och oöverträffad viljestyrka har resulterat i miljontals kunder över hela världen och att hans design blivit stor i modevärlden. Han har utökat varumärket Steve Madden till en riktig livsstil och destination för skor, handväskor och accessoarer, som säljs i över 80 länder över hela världen. Det handlar om äkthet.

  Det handlar omfamna individualitet. It's Steve Madden.