0

Sandals A2720

Handgjord svart slip-in sandal tillverkad i slätt läder med fyrkantig tå.

Artikelnr: 1003307
Inkl. moms:
1 500 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Handgjord svart slip-in sandal tillverkad i slätt läder med fyrkantig tå. Sandalen har två remmar flätade till ett brett läderstycke.
  Passform: Normal i storleken

  Material: 100% Läder

 • Tvättråd & Ursprung
  Färg Black
  Tvättråd Läderskötsel
  Ursprung Portugal
 • Fråga om produkt
 • Om varumärket

  Alla skor tillverkas i Europa, i italienskt läder av högsta kvalitet och främst av spanska skomakare som producerat skor för dem i 25 år.

  Dessa skor är för bra för att missa, alla borde åtminstone ha ett par hemma. De är både snygga och superbekväma.

  Billi Bi startade sin resa redan år 1936 när Søren och Evelyn Friis startade sina karriärer genom att göra barnskor i ett gammalt stall i Köpenhamn, Fransi A/S De expanderade efter några år och började designa och göra damskor. När paret startade på 1930-talet så var det brist på de klassiska lädermaterialen, detta hindrade inte det kreativa och hårt arbetande paret som använde olika typer av fiskskinn i stället. Idag kan dessa klassiska gamla designerna ses på utställningar på Brede Museum.

  Historien fortsätter med Carl Friis, son till paret som visade intresse för skor som ung. Han tog sig sedan till Italien för att läsa på Arsutoria och arbetade sedan 6 månader i en italiensk skofabrik.

  Carsten Friis barnbarn till grundarna började som liten att göra blommor som tillbehör till skor, han gjorde dessa genom att värma läder på kaminen för det rätta skrynkliga utseendet.
  1993 startades Billi Bi som ett undermärke för Fransi Company och som nu med sina moderna, kantiga, vackra, stilrena och väldigt bekväma skor är deras huvudmärke.